Javascript required
Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Baleset M0 : Frontálisan ütközött két autó Sárkeresztúron, egy embert / Befejeződött a közlekedési baleset szemléje.

A cinkotai lejárónál történt a hármas karambol, amelynek a helyszínére . Pénteken délután öt óra előtt történt a baleset. Befejeződött a közlekedési baleset szemléje. Egy kamion és egy személyautó ütközött össze gyálnál. Egy kamion és egy személyautó ütközött össze.

Egy kamion és egy személyautó ütközött össze. Súlyos baleset történt a pátyi halálkanyarban
Súlyos baleset történt a pátyi halálkanyarban from budapestkornyeke.hu
Egy kamion és egy személyautó ütközött össze. Pénteken délután öt óra előtt történt a baleset. Egy kamion és egy személyautó ütközött össze gyálnál. Befejeződött a közlekedési baleset szemléje. A cinkotai lejárónál történt a hármas karambol, amelynek a helyszínére .

Egy kamion és egy személyautó ütközött össze gyálnál.

Egy kamion és egy személyautó ütközött össze gyálnál. Pénteken délután öt óra előtt történt a baleset. Befejeződött a közlekedési baleset szemléje. A cinkotai lejárónál történt a hármas karambol, amelynek a helyszínére . Egy kamion és egy személyautó ütközött össze.

Pénteken délután öt óra előtt történt a baleset. A cinkotai lejárónál történt a hármas karambol, amelynek a helyszínére . Egy kamion és egy személyautó ütközött össze. Egy kamion és egy személyautó ütközött össze gyálnál. Befejeződött a közlekedési baleset szemléje.

Egy kamion és egy személyautó ütközött össze. Durva baleset az M0-áson, és még a MÁV vezére is elégedetlen
Durva baleset az M0-áson, és még a MÁV vezére is elégedetlen from budapestkornyeke.hu
Pénteken délután öt óra előtt történt a baleset. A cinkotai lejárónál történt a hármas karambol, amelynek a helyszínére . Egy kamion és egy személyautó ütközött össze. Egy kamion és egy személyautó ütközött össze gyálnál. Befejeződött a közlekedési baleset szemléje.

A cinkotai lejárónál történt a hármas karambol, amelynek a helyszínére .

A cinkotai lejárónál történt a hármas karambol, amelynek a helyszínére . Befejeződött a közlekedési baleset szemléje. Pénteken délután öt óra előtt történt a baleset. Egy kamion és egy személyautó ütközött össze. Egy kamion és egy személyautó ütközött össze gyálnál.

Egy kamion és egy személyautó ütközött össze gyálnál. A cinkotai lejárónál történt a hármas karambol, amelynek a helyszínére . Pénteken délután öt óra előtt történt a baleset. Egy kamion és egy személyautó ütközött össze. Befejeződött a közlekedési baleset szemléje.

Egy kamion és egy személyautó ütközött össze. Frontálisan ütközött két autó Sárkeresztúron, egy embert
Frontálisan ütközött két autó Sárkeresztúron, egy embert from cdn.liner.hu
A cinkotai lejárónál történt a hármas karambol, amelynek a helyszínére . Egy kamion és egy személyautó ütközött össze gyálnál. Egy kamion és egy személyautó ütközött össze. Pénteken délután öt óra előtt történt a baleset. Befejeződött a közlekedési baleset szemléje.

Befejeződött a közlekedési baleset szemléje.

A cinkotai lejárónál történt a hármas karambol, amelynek a helyszínére . Befejeződött a közlekedési baleset szemléje. Egy kamion és egy személyautó ütközött össze gyálnál. Pénteken délután öt óra előtt történt a baleset. Egy kamion és egy személyautó ütközött össze.

Baleset M0 : Frontálisan ütközött két autó Sárkeresztúron, egy embert / Befejeződött a közlekedési baleset szemléje.. Pénteken délután öt óra előtt történt a baleset. A cinkotai lejárónál történt a hármas karambol, amelynek a helyszínére . Egy kamion és egy személyautó ütközött össze. Egy kamion és egy személyautó ütközött össze gyálnál. Befejeződött a közlekedési baleset szemléje.